Cabine de dus

WhatsApp Image 2019 09 15 at 14.20.49 - FereastraDeTOP

In aceasta categorie va prezentam solutii deosebite pentru a va personaliza cada sau dusul. Peretii de sticla pot forma cabine de dus moderne si elegante in timp ce paravanul pentru cada va va oferi o protectie sporita fata de restul baii astfel incat sa obtineti gradul de intimitate dorit.

Peretii de sticla pentru dus provin de la producatori cunoscuti si indeplinesc functiile de siguranta si securitate. VENDDOR SMART IDEEA are cele mai bune preturi pentru a va facilita crearea unei oaze de liniste si relaxare! Aceste accesorii va vor ajuta sa va bucurati de dusul perfect. Avem si diverse tipuri de usi de dus care pot fi montate facil, glisant sau rabatabil, pentru un acces facil in zona de dus.


Vezi mai mult

Balustrade sticla

Balustrada din sticla reprezinta un element decorativ si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat la interior, cat si la exterior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei.

Ultima tendinta in constructii si amenajari interioare si exterioare este folosirea sticlei deoarece ofera sentimentul de libertate si spatiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp, aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale.

 

WhatsApp Image 2019 09 15 at 14.14.52 - FereastraDeTOP

Balustradele din sticla pot fi executate:

  • – cu sau fara mana curenta aplicata,
  • – cu profil din alumiuniu U

Panourile de sticla folosite pentru balustrade pot fi clare sau personalizate la cererea clientilor si pentru a completa perfect elementele de design deja existente. Se realizeaza, de obicei, din sticla securizata si laminata si respecta toate Standardele de Securitate si Siguranta. Optional sticla poate fi ultraclara, sablata, fumurie sau vopsita.

Sticla personalizata

Flori3 1 - FereastraDeTOP

Placarile cu sticla transparenta, vopsita sau imprimata reprezinta un domeniu inovativ in amenajarea locuintei. Sticla Guardian se poate folosi cu succes in locul traditionalei faiante, sau pentru un design modern, in locul lavabilului pe peretii interiori sau exteriori.

Placarea cu sticla se poate face in bai, zonele de lucru din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri (receptii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, etc).

 


Vezi mai mult