Rulouri exterioare aluminiu - Fereastra de top - Total Prof

Protecție termică si fonică suplimentară!

Rulouri exterioare din aluminiu

 

RULOURI EXTERIOARE

 

Sistemele de rulouri exterioare din aluminiu se remarcă printr-o bună izolare fonică și termică a clădirii, ceea ce generează o reducere sesizabilă a cheltuielilor cu încălzirea în timpul iernii și o protecție eficientă a încăperilor împotriva efectului de seră pe timpul verii.

Pentru  protecție împotriva insectelor, recomandăm echiparea acestor rulouri exterioare cu plasă de insecte incorporata.

Acționarea rulourilor exterioare din aluminiu se poate face în funcție necesitățile utilizatorilor: manual, prin acționare electrică cu întrerupător de perete sau cu telecomandă, dar și prin intermediul unui control inteligent de la calculator, tabletă sau smartphone.

Furnizor de materie primă: Aluprof, Somfy 

Tipuri de rulouri exterioare

Rulouri exterioare aplicate

Cel mai popular sistem de rulouri, destinat în principal ferestrelor deja existente.
Pot fi montate direct pe cadrul Ferestrei sau pe perete si poate avea integrata o plasa de insecte parțială – doar pe ochiul de geam sau pe toata suprafața

Acționarea pentru rulouri exterioare aplicate poate fi:

 • Manuala cu șnur
 • Manuala cu manivela (in situații specifice)
 • Electrica cu întrerupător montat pe perete
 • Electrica cu telecomanda

Culori rulouri aplicate, pe stoc: Alb, Maro deschis, Maro închis, Gri antracit, Argintiu, Nuc, Stejar auriu, Moorieche. Se pot vopsi orice culoare RAL pe comanda.

Rulouri exterioare aplicate - Fereastra de top - Total Prof

Rulouri exterioare tencuibile

Sistemele de rulouri tencuibile din aluminiu sunt utilizate mai ales la clădirile noi, dar pot fi montate și pe clădirile deja existente, in anumite condiții. Alegerea acestei soluții din etapa de proiectare a clădirii, permite o utilizare mai eficientă funcționalităților acestora.

Rulourile tencuibile sunt încastrate în termoizolația de polistiren si au o eficiența termică excelentă, deoarece nu necesita găuri prin tâmplăria existenta. In același timp, nu obstrucționează fereastra cu dimensiunea casetei, astfel veți avea un aport de lumina mai optim in încăpere.

Acționarea pentru rulouri exterioare tencuibile poate fi:

 • Electrica cu întrerupător montat pe perete
 • Electrica cu telecomanda

Culori rulouri aplicate, pe stoc: Alb, Maro deschis, Maro închis, Gri antracit, Argintiu, Nuc, Stejar auriu, Moorieche. Se pot vopsi orice culoare RAL pe comanda.

Rulouri exterioare aplicate tencuibile - Fereastra de top - Total Prof

Rulouri exterioare suprapuse

Sistemul de rulouri exterioare suprapuse este conceput în pentru instalare în clădiri nou-construite sau în odată cu înlocuirea tâmplăriei vechi. Montajul acestui tip de rulou presupune atasarea casetei de rama ferestrei. Fereastra trebuie executată mai mică decât golul existent pentru a permite atașarea.

Spre deosebire de celelalte tipuri de rulouri, caseta si ghidajele rulouri sunt realizate din PVC de o calitate înaltă, iar interiorul casetei a fost izolat suplimentar, obținând astfel izolarea termică. Pentru o integrare cat mai bun in rama ferestrei, finisajul casetei si a ghidajului este foliat cu acceasi folie ca si tamplaria, exceptad culoarea alba.

Acționarea pentru rulouri exterioare suprapuse poate fi:

 • Manuala cu pamblică
 • Manuala cu manivela (in situații specifice)
 • Electrica cu întrerupător montat pe perete
 • Electrica cu telecomanda

Culori rulouri aplicate, pe stoc: Alb, Gri antracit, Nuc, Stejar auriu, Moorieche. Lamelele sunt vopsite in câmp electrostatic.

Rulouri exterioare suprapuse - Fereastra de top - Total Prof

 

Rulouri exterioare aluminiu în Regiunea București-Ilfov

 

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje Rulouri exterioare Aluminiu este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial