Închideri terasă cu sticlă

Închideri terasă cu sticlă București – Ilfov

Fie ca este nevoie de o protecție împotriva vântului si a ploii sau împotriva prafului, închiderea terasei va aduce avantaje multiple. Vă veți bucura o perioada mai lungă de timp de terasă, lumină si de gradină.

Ramele sticlei ce formează sistemul de închideri terasă cu sticla sunt din aluminiu, culoare standard gri antracit, RAL 7016. Totuși, se pot vopsi in câmp electrostatic orice culoare din cele aproximativ 220 din paletarul de culori RAL.

Sistemul cu sticlă securizată asigura o vizibilitate mai mare, iar cel cu geam termopan va creea un climat potrivit pentru zilele de vara călduroase.

Alte soluții pentru închideri : tâmplărie PVC

Închidere terasă cu sistem pliant

Sistem pliant sticlă

Sistemul pliant din sticlă pentru terasă este din aluminiu pentru a rezista intemperiilor si pentru a nu rugini. Aluminiul este vopsit in câmp electrostatic pentru o rezistenta ridicata. Culoarea standard a ramei sistemului de închideri terasă cu sticlă pliantă este Gri antracit (RAL 7016)

Sticla

Închiderea terasei cu sticla se poate realizat cu sticlă clara securizata de 8 sau 10 milimetri sau cu geam termopan cu 2 foi, din care una configurata cu protectie solara.

Închideri terasă cu sistem glisant

Sistem glisant sticlă

Sistemul glisant din sticlă pentru terasă este din aluminiu pentru a rezista intemperiilor si pentru a nu rugini. Aluminiul este vopsit in câmp electrostatic pentru o rezistenta ridicata. Culoarea standard a ramei sistemului de închidere terasă cu sticlă glisantă este Gri antracit (RAL 7016)

Sticla

Închiderea terasei cu sticla se poate realizat cu sticlă clara securizata de 8 sau 10 milimetri sau cu geam termopan cu 2 foi, din care una configurata cu protectie solara.

Avantaje sistem de închideri terasa cu sticla:

 • Vizibilitate ridicata datorata sistemului minimalist de profile.
 • Diminuarea cantității de praf.
 • Utilizarea spațiului terasei pe o perioada mai îndelungata din an.
 • Lumina naturala mai multa cantitativ.
 • Siguranță sporită fata de sistemele de folie transparenta.
 • Diminuarea spațiului necesar la deschiderea sistemului fata de sistemele de tâmplărie PVC.
 • Posibilitatea deschiderii aproape complete pentru sistemul pliant.
Închideri terasa cu sticlă - Fereastra De TOP - Total Prof Design

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

închideri terasa cu sticlă securizată in Regiunea București-Ilfov

Zona uzuală in care veti gasi in timp ce efectuam montaje închideri terasa cu sticla securizată este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasam si toata România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial