Termopane Salamander

Salamander Industrie-Produkte GmbH este o companie majoritar familială, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu. Compania este unul din producătorii de top de sisteme de ferestre și uși din PVC. Salamander are in portofoliu produse adaptate  necesitaților pieței de construcții, cu o plaja completa de produse, de la gamele de ferestre de TOP, pentru case pasive, pana la gamele gândite pentru apartamente sau gamele economice pentru spații industriale.

Cu sistemele Salamander, Brügmann bluEvolution și evolutionDrive, se pot obtine ferestre pentru reabilitări, construcții noi de locuințe și edificii.

Pe plan mondial, Salamander are un efectiv de 1.400 de angajați, dintre care circa 60 de stagiari în mai multe amplasamente și distribuie sisteme de profiluri în peste 70 de tari din toată lume.

Ferestre Salamander pentru case pasive

Salamander bluEvolution 92

Unul din componentele importante ce formează Fereastra de TOP, Salamander bluEvolution 92 este cel mai lat profil PVC de pe piața din România. Cele 6 camere  de aer mari, realizează o izolare termica superioara.

Grosimea pereților exteriori ai profilului PVC Salamander bluEvolution 92 este de 3 milimetri, ceea ce îl încadrează in gama clasa A. Ferestrele construite cu aceasta clasa de Profil sunt cu 20% mai stabile static decât cele din clasele inferioare.

bluEvolution 92 este un profil PVC cu 3 garnituri, ceea ce asigura o izolare termica si fonica ridicata. Garnitura mediana este montata pe cercevea si este asemenea celei interioare, o garnitura de bătaie. Ferestrele bluEvolution 92 comercializate de noi au garnituri continue, sudate la colturi, in același timp cu profilul PVC, pentru a obtine o izolare termica cat mai buna.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 92 poate fi dreapta sau rotunjita. Cerceveaua cu forma rotunjita, din gama Salamander bluEvolution 92 Round are rol de rigla picurătoare, direcționând apa sau zăpada din zona de contact a garniturii.

Mergi la pagina bluEvolution 92
bluEvolution 92 Round - Total Prof Design - Fereastra de top

Ferestre Salamander cu izolare termica superioara

Salamander bluEvolution 82

Aflat printre ultimele produse lansate de Salamander, bluEvolution 82 îmbina solicitările tot mai exigente ale arhitecților, atât din punct de vedere vizual cât si termic, cu un preț accesibil.

Designul cu linii drepte, camerele de aer reproiectate si cea de-a treia garnitură recomanda Salamander bluEvolution 82 pentru construcții noi, cu nevoi de izolare ridicate.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 82 poate fi dreapta sau rotunjita.

Mergi la pagina bluEvolution 82
bluEvolution 82 MD Salamander rotund - Total Prof Design - Fereastra de top

Calitatea Salamander pentru casa si apartament

Salamander Streamline 76 cu 7 camere

Fiind unul din cele mai vândute produse, datorita versatilității sale, Salamander Streamline 76 cu 7 camere este produsul care a întărit numele bradului Salamander pe piața de construcții din București.

Profilul cu 7 camere de aer, comercializat de noi este o îmbunătățire a variantei apărute inițial in gama Salamander, profilul cu 5 camere de aer. Pentru o rezistenta statica sporită, Salamander Streamline 76 cu 7 camere este disponibil in portofoliul Fereastra de TOP doar cu 3 mm pereți exteriori, clasa A.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 76 poate fi dreapta sau rotunjita.

Mergi la pagina Streamline 76
Streamline 76 Salamander 7 camere rotund - Total Prof Design - Fereastra de top

Salamander Economic

Salamander bluEvolution 73 cu 5 camere

Pentru anexe, spatii de producție sau balcoane, Salamander bluEvolution 73 este o gama economica, ce se vrea a fi o soluție de calitate pentru zone unde izolarea termica nu este o prioritate.

Salamander bluEvolution 73 are 5 camere de aer pe secțiune, disponibil in culoarea alba si si la cerere in alte 2 culori. Principalul avantaj al ferestrelor cu profil bluEvolution 73 este modalitatea de producție, fiind lucrate pe aceleași linii complet automatizate ca restul gamei de produse.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Mergi la pagina bluEvolution 73
bluEvolution 73 Salamander 5 camere drept - Total Prof Design - Fereastra de top

Solicita o oferta de PREȚ

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0746 44 66 77 Email: contact@fereastradetop.ro

Furnizori si parteneri

Madrugada Oradea

Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

SALAMANDER PVC

Producător german de profil PVC de renume mondial

ROTO NX Feronerie

Producator de feronerie pentru ferestre si uși

Saint-Gobain Glass

Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

VEKA

Producător german de profil PVC de renume mondial

REHAU

Producător german de profil PVC de renume mondial