Termopane Salamander

FereastraDeTOP livreaza si monteaza TERMOPANE SALAMANDER in Bucuresti, Ilfov si judetele adiacente. Usile si ferestrele Salamander furnizate de FereastraDeTOP au o calitate superioara, sunt echipate cu feonerie ROTO si geam termopan sau tripan Saint Gobain.

Salamander Industrie-Produkte GmbH este o companie majoritar familială, cu sediul social în Türkheim, Unterallgäu. Compania este unul din producătorii de top de sisteme de ferestre și uși din PVC. Salamander are in portofoliu produse adaptate  necesitaților pieței de construcții, cu o plaja completa de produse, de la gamele de ferestre de TOP, pentru case pasive, pana la gamele gândite pentru apartamente sau gamele economice pentru spații industriale.

Cu sistemele Salamander, Brügmann bluEvolution și evolutionDrive, se pot obtine ferestre pentru reabilitări, construcții noi de locuințe și edificii.

Pe plan mondial, Salamander are un efectiv de 1.400 de angajați, dintre care circa 60 de stagiari în mai multe amplasamente și distribuie sisteme de profiluri în peste 70 de tari din toată lume.

Ferestre Salamander 2021 cu izolare termica superioara

Salamander greenEvolution 76

Fereastra greenEvolution 76, lansata in 2021 in Romania este ultima generație de ferestre, adaptabile necesităților clientului. Cu același aspect, putem avea ferestre cu 5 camere, cu 6 camere si 2 garnituri, cu 6 camere si 3 garnituri, cu cercevea dreapta sau design rotunjit.

Derivat din combinarea conceptuala a celui mai popular produs – Streamline 76 si a ultimului produs lansat anii trecuți – bluEvolution 76, Salamander greenEvolution 76 este orientat pentru combinarea aspectului deosebit și a izolării ridicate.

Culoare alb SALAMANDER este vedetă, strălucitor, imaculat, scoate in evidenta o fereastra excepțională. Paletarul de culori Salamander este disponibil si pentru aceasta gama de profil. 

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele greeEvolution 76 poate fi dreapta sau rotunjita.

Mergi la pagina bluEvolution 82
greenEvolution 76 drept Salamander - Total Prof Design - Fereastra De TOP

Ferestre Salamander pentru case pasive

Salamander bluEvolution 92

Unul din componentele importante ce formează Fereastra de TOP, Salamander bluEvolution 92 este cel mai lat profil PVC de pe piața din România. Cele 6 camere  de aer mari, realizează o izolare termica superioara.

Grosimea pereților exteriori ai profilului PVC Salamander bluEvolution 92 este de 3 milimetri, ceea ce îl încadrează in gama clasa A. Ferestrele construite cu aceasta clasa de Profil sunt cu 20% mai stabile static decât cele din clasele inferioare.

bluEvolution 92 este un profil PVC cu 3 garnituri, ceea ce asigura o izolare termica si fonica ridicata. Garnitura mediana este montata pe cercevea si este asemenea celei interioare, o garnitura de bătaie. Ferestrele bluEvolution 92 comercializate de noi au garnituri continue, sudate la colturi, in același timp cu profilul PVC, pentru a obtine o izolare termica cat mai buna.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 92 poate fi dreapta sau rotunjita. Cerceveaua cu forma rotunjita, din gama Salamander bluEvolution 92 Round are rol de rigla picurătoare, direcționând apa sau zăpada din zona de contact a garniturii.

Mergi la pagina bluEvolution 92
bluEvolution 92 Round - Total Prof Design - Fereastra de top

Calitatea Salamander pentru casa si apartament

Salamander Streamline 76 cu 7 camere

Fiind unul din cele mai vândute produse, datorita versatilității sale, Salamander Streamline 76 cu 7 camere este produsul care a întărit numele bradului Salamander pe piața de construcții din București.

Profilul cu 7 camere de aer, comercializat de noi este o îmbunătățire a variantei apărute inițial in gama Salamander, profilul cu 5 camere de aer. Pentru o rezistenta statica sporită, Salamander Streamline 76 cu 7 camere este disponibil in portofoliul Fereastra de TOP doar cu 3 mm pereți exteriori, clasa A.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 76 poate fi dreapta sau rotunjita.

Mergi la pagina Streamline 76
Streamline 76 Salamander 7 camere rotund - Total Prof Design - Fereastra de top

Salamander Economic

Salamander bluEvolution 73 cu 5 camere

Pentru anexe, spatii de producție sau balcoane, Salamander bluEvolution 73 este o gama economica, ce se vrea a fi o soluție de calitate pentru zone unde izolarea termica nu este o prioritate.

Salamander bluEvolution 73 are 5 camere de aer pe secțiune, disponibil in culoarea alba si si la cerere in alte 2 culori. Principalul avantaj al ferestrelor cu profil bluEvolution 73 este modalitatea de producție, fiind lucrate pe aceleași linii complet automatizate ca restul gamei de produse.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Mergi la pagina bluEvolution 73
bluEvolution 73 Salamander 5 camere drept - Total Prof Design - Fereastra de top

Ferestre Salamander cu izolare termica superioara

Salamander bluEvolution 82

Aflat printre ultimele produse lansate de Salamander, bluEvolution 82 îmbina solicitările tot mai exigente ale arhitecților, atât din punct de vedere vizual cât si termic, cu un preț accesibil.

Designul cu linii drepte, camerele de aer reproiectate si cea de-a treia garnitură recomanda Salamander bluEvolution 82 pentru construcții noi, cu nevoi de izolare ridicate.

Tehnologia de producție de ultima generație va fi evidențiată prin lipiturile fără debavurare tip „V” pentru culoarea alba si cea aproape insesizabila pentru culorile imitație lemn.

Forma exterioara a cercevelei pentru ferestrele bluEvolution 82 poate fi dreapta sau rotunjita.

Mergi la pagina bluEvolution 82
bluEvolution 82 MD Salamander rotund - Total Prof Design - Fereastra de top

Termopane Salamander în Regiunea București-Ilfov

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje Termopane Salamander este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată țara.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial