Compartimentări cu sticlă birouri

Transparență.

Un cuvânt ce definește atât de bine produsul compartimentări cu sticlă securizată  de la  Fereastra De TOP.

Compartimentarea cu sticlă pentru un spațiu redus

În ultimul deceniu, dimensiunea medie a spațiului de birouri a scăzut cu 30%. Compartimentarea cu sticlă a biroului permite  reducerea spațiul oferind în același timp iluzia deschiderii.

Compartimentarea cu sticlă – o flexibilitate mai mare

Compartimentarea cu sticlă asigura fexibilitate in cazul nevoii de rearanjare a spațiului prin ușurința recompartimentării.

Chiar daca pereții din gips-carton costă mai puțin decât compartimentarea cu sticlă, aceasta ultima soluție adaugă valoare spațiului.

Compartimentări cu sticlă securizată birou - Fereastra De TOP - Total Prof Design

Compartimentări cu sticlă

Separări ale spațiului cu sticlă securizată clara

Compartimentarea cu sticlă îmbunătățește colaborarea angajaților

Compartimentarea cu sticlă și ușile de birou din sticlă facilitează abordarea și vorbirea angajaților între ei. În plus, unele sisteme de sticlă interioare permit ca informațiile să fie scrise pe ele. Acest lucru permite un plus în fluxul de idei, care stârnește creativitatea, facilitează brainstorming-ul și duce la o productivitate mai mare.

Pereții de birou din sticlă îmbunătățesc starea de spirit, atitudinile și mediul înconjurător

Spațiul de birouri tradițional este adesea slab luminat de lumini fluorescente deasupra capului, închis și se poate simți ca o temniță. Acest tip de mediu de lucru poate avea un impact negativ asupra dispozițiilor, atitudinilor și emoțiilor angajaților. Acest lucru poate determina angajații să fie nemulțumiți de locurile lor de muncă, scăderea productivității și, în cele din urmă, rate ridicate ale fluctuației angajaților. Pereții și ușile de sticlă ale birourilor nu restricționează lumina naturală care trece prin ferestre, așa cum o fac pereții clasici.

Compartimentări cu sticlă securizată birou - Fereastra De TOP - Total Prof Design
Compartimentări cu sticlă securizată birou - Fereastra De TOP - Total Prof Design

Compartimentări cu sticlă – acustică și confidențialitate

O cameră închisă cu sticlă trebuie să includă materiale absorbante de zgomot, cum ar fi covoare, mochetă sau țesături pentru a reduce la minimum ecoul. Pentru a spori acustica și intimitatea unui birou, îmbinările pereților de sticlă ar trebui, de asemenea, sigilate.
Confidențialitatea lucrătorilor este, de asemenea, o preocupare. Pereții despărțitori și ușile din sticlă pot fi uneori deranjante pentru angajații care s-ar putea simți ca și cum ar fi într-un vas de pește și ar fi mereu urmăriți.
Se pot aplica diferite tipuri de vinil autocolant pe geamul interior pentru a adăuga un anumit grad de confidențialitate sau pentru a împiedica vizualizarea informațiilor de pe ecranele computerului sau a prezentărilor.
Există, de asemenea, opțiunea  de a alege diferite tipuri de sticlă laminată, sticlă mata sau sticla cu control al confidențialității, unde geamurile se mătuiesc electronic la cerere sau sticlă translucidă disponibilă într-o gamă de culori, modele și imprimeuri. Sticla poate fi printata cu diverse imagini sau vopsita in culori RAL.

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

Termopane Salamander bluEvolution 73 în Regiunea București-Ilfov

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje Termopane Salamander bluEvolution 73 este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial