cabine de duș din sticlă securizată

In aceasta categorie va prezentam soluții deosebite pentru a va personaliza cada sau dusul. Pereții de sticla pot forma cabine de dus moderne si elegante in timp ce paravanul pentru cada va va oferi o protecție sporita fata de restul băii astfel încât sa obțineți gradul de intimitate dorit. Pereții de sticla pentru dus provin de la producători cunoscuți si îndeplinesc funcțiile de siguranța si securitate.

Executam si diverse tipuri de uși de dus care pot fi montate facil, glisant sau rabatabil, pentru un acces facil in zona de dus. Executam pereți de dus din sticla transparenta sau sablata care sa va permită sa încadrați zona de baie in stilul ales de amenajare.

Alegeți siguranța si confortul, optând pentru ușile, paravanele si pereții din sticla securizata care se pretează tuturor gusturilor si nevoilor. Va stăm la dispoziție pentru ofertare si consultanta personalizata! Știm ca oamenii sunt incantați de posibilitățile existente pentru băile lor dar au nevoie de ajutor sa creeze soluția perfecta pentru baia lor. Băile sunt spatii provocatoare: ceea ce ne încânta pe noi este sa ajutam oamenii sa transpună viziunea lor în realitate. Cabinele de dus sunt realizate din geam securizat de 8 mm – 10 mm grosime. Acestea pot fi realiza cu deschidere glisanta sau batanta. Sticla poate avea folie de laminare cu diverse culori sau poate fi vopsita. Feroneria are o gama variata de modele si finisaje. Executam la comanda cabine de dus orice model/dimensiune.

Feronerie cabina de duș din sticlă

Cabina de duș din sticlă securizată FereastraDeTOP este o soluție elegantă și sofisticată pentru baia moderna. Cabina de duș este ușor de întreținut, personalizabila si vor da băii tare un aspect deosebit.

Spatiile vor fi mai luminoase prin alegerea unei cabine de duș sa a unui paravan de duș din sticla securizata. Recomandarea noastră pentru aceste 2 produse este sticla TIMELESS ce protejează mult mai bine decât sticla clasica securizata de depunerile de calcar.

Culori de stoc: Negru, Argintiu mat, Argintiu lucios

Balama argintiu (inox)

Balama cabina de dus sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Mâner buton cabina dus

Mâner buton cabina de dus sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Tipuri de sticlă securizată pentru uși

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizată TIMELESS pentru cabină de dus

(tratament anti calcar)

Sticla securizata mata- Fereastra de top

Sticlă securizată mată

Sticla vopsita culori RAL

Sticlă securizată culori RAL

Sticla TIMELESS pentru CABINA DUS si PARAVAN DUS

FereastraDeTOP recomanda pentru CABINA DE DUS sau PARAVAN DE DUS sticla de tip TIMELESS, tratata anti calcar. Acest tratament respinge apa, spuma de săpun și murdăria, contribuind la reducerea timpului de curățare cu până la 90%. Tratamentul aplicat din fabrică vine cu o garanție de 10 ani a performanței producătorului.
Sticla Timeless este furnizata de producătorul de renume mondial Saint Gobain.
Cabina de dus sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top
Cabina de dus sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Cabină de duș din sticla securizata

Sisteme complete de cabina de dus, realizate pe comanda din sticla securizata, căntuită. Cabina de duș este o alegere perfecta pentru o baie moderna, complet personalizabilă.

Perfectă chiar și în cazul într-un mic spațiu disponibil, câteva din sistemele recomandate sunt:

 • Cabină de duș cu ușa pe o latură
 • Cabină de duș cu 2 laturi
 • Cabină de duș cu 3 laturi
 • Paravan de dus cu una sau 2 laturi
 • Cabină de dus glisantă pe o latură
 • Cabină de dus glisantă

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

Cabină de duș si paravan de duș în Regiunea București-Ilfov

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje cabină de duș si paravan de duș este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial