Închidere balcon cu sticlă

Închidere balcon

O mini sera sau un spațiu de relaxare? Sistemele de închidere de la Fereastra De TOP balcon au avantajul ramelor minimaliste ceea ce oferă o priveliște larga și al unei transparente foarte mari.

Ramele sticlei ce formează sistemul de închidere balcon sunt din aluminiu, culoare standard gri antracit, RAL 7016. Totuși, se pot vopsi in câmp electrostatic orice culoare din cele aproximativ 220 din paletarul de culori RAL.

Sistemul cu sticlă securizată asigura o vizibilitate mai mare, iar cel cu geam termopan va creea un climat potrivit pentru zilele de vara călduroase.

Alte soluții pentru închideri : tâmplărie PVC sau închidere terasă cu sticlă

Închidere balcon cu sticlă sistem pliant

Sistem pliant sticlă

Sistemul pliant din sticlă pentru terasă este din aluminiu pentru a rezista intemperiilor si pentru a nu rugini. Aluminiul este vopsit in câmp electrostatic pentru o rezistenta ridicata. Culoarea standard a ramei sistemului de închidere terasă cu sticlă pliantă este Gri antracit (RAL 7016)

Sticla

Sistemul de închidere balcon cu sticla se poate realizat cu sticlă clara securizata de 8 sau 10 milimetri sau cu geam termopan cu 2 foi, din care una configurata cu protectie solara.

Închidere balcon cu sticlă sistem glisant

Sistem glisant sticlă

Sistemul glisant din sticlă pentru balcon este din aluminiu pentru a rezista intemperiilor si pentru a nu rugini. Aluminiul este vopsit in câmp electrostatic pentru o rezistenta ridicata. Culoarea standard a ramei sistemului de închidere balcon cu sticlă glisantă este Gri antracit (RAL 7016)

Sticlă

Închiderea balcon cu sticla se poate realiza cu sticlă clară securizată de 8 sau 10 milimetri sau cu geam termopan cu 2 foi, din care una configurata cu protecție solara.

Avantaje sistem de închidere balcon cu sticla:

 • Vizibilitate ridicata datorata sistemului minimalist de profile.
 • Diminuarea cantității de praf.
 • Utilizarea spațiului pe o perioada mai îndelungata din an.
 • Lumina naturala mai multa cantitativ.
 • Siguranță sporită fata de sistemele de folie transparenta.
 • Diminuarea spațiului necesar la deschiderea sistemului fata de sistemele de tâmplărie PVC.
 • Posibilitatea deschiderii aproape complete pentru sistemul pliant.
Închideri terasa cu sticlă - Fereastra De TOP - Total Prof Design

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

 

Închidere balcon cu sticlă în Regiunea București-Ilfov

 

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje închidere balcon cu sticlă este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 





  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial