Flori5-1
print-cu-fructe5-1-1024x654
Flori3-1

Previous
Next

Placarile cu sticla transparenta, vopsita sau imprimata reprezinta un domeniu inovativ in amenajarea locuintei. Sticla Guardian se poate folosi cu succes in locul traditionalei faiante, sau pentru un design modern, in locul lavabilului pe peretii interiori sau exteriori.

Placarea cu sticla se poate face in bai, zonele de lucru din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri (receptii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare, etc).

Printre avantajele placarii cu sticla amintim: luciul specific sticlei ce ofera eleganta spatiului, usurinta in curatare, iar pentru lipirea pe perete nu mai este nevoie de rost ca si in cazul faiantei care trebuie pusa bucata cu bucata. In comparatie cu faianta, sticla colorata se foloseste la dimensiuni mult mai mari.

Sticla vopsita este disponibila in mai multe culori, iar taierea se face la orice dimesiune. Daca aveti prize, se pot face decupaje in blatul de sticla. Sticla folosita poate fi de 4, 6, 8 sau 10 mm in functie de marimea sticlei si preferintele clientului, iar sticla este securizata, astfel ca va rezista la caldura de la aragaz sau la socuri.