PLACARE PEREȚI CU STICLĂ

PLACARE PEREȚI CU STICLĂ ÎN BUCATARIE

Panourile din sticlă securizată pentru bucătărie sunt fabricate la cea mai înaltă calitate cu utilaje de ultimă generație. Disponibil într-o gamă largă de culori, permițându-vă să creați un spațiu unic de bucătărie.

 • Un aspect unic în bucătăria sau spațiul de luat masa 
 • Personalizat la comandă, executat la dimensiunea necesară
 • Perfect pentru completarea accesoriilor și a mobilierului
 • Alternativă modernă, ușor de montat faianței și tapetului
 • Proces de producție sticlă de vârf în industrie
 • O sticlă securizata este proiectată să reziste la căldură ridicată
Sticla printata blat bucatarie - Total Prof Design - Fereastra de top

PLACARE PEREȚI CU STICLĂ ÎN BAIE

 

Realizam la comandă panouri de sticlă pentru a acoperi orice parte a pereților băii dumneavoastră, oricât de mare sau mică ar fi.

Sticla noastră poate fi montată pe un perete întreg, de la podea până la tavan într-o cabină de duș, de-a lungul uneia sau al tuturor laturilor unei căzi sau ca o simpla protecție în spatele chiuvetei. De asemenea, putem încorpora decupaje pentru a face loc robinetelor, dușului sau accesului de vizitare si scurgere. Cu un aspect lucios deosebit, care are avantajul de a fi foarte igienic, deoarece nu există goluri, colțuri sau crăpături în care s-ar putea acumula murdărie sau calcar

Sticla vopsita baie- Total Prof Design - Fereastra de top

Tipuri de sticlă securizată pentru placare

Sticla securizata Clara - Fereastra de top

Sticlă securizată clara

Sticla vopsita culori RAL

Sticlă securizată vopsită

Sticla printata blat bucatarie - Total Prof Design - Fereastra de top

Sticlă securizată printată

Avantaje placare perete cu sticlă

Igienă

Pe lângă elementul de frumusețe, placarea cu sticlă securizată decorativă, ajută la igiena unui spațiu. Placarea pereților cu sticlă este utilizată în mod obișnuit în zone umede, restaurante, saloane, centre de agrement și spitale. Acestea sunt ușor de curățat și întreținut și sunt capabile să reziste durității produselor de curățare industriale.

Interior atractiv

Sticla este disponibilă în diferite texturi, culori, modele și imprimeuri pentru a adăuga o notă personală și elegantă spațiului dumneavoastră.

Durabilă

Placarea de perete cu sticlă este utilizată atât în ​​mediul interior, cât și în exterior. Sticla este recomandat a fi securizata, pentru a minimiza crăparea și pentru a fi mai rezistentă la căldură decât tipurile obișnuite de sticlă. Avantajul placării din sticlă este longevitatea sa în comparație cu alte materiale de placare. 

Versatilă

Un alt factor important al placării cu sticlă este versatilitatea sa. Deși poate fi folosit ca piesă decorativă într-un birou, poate fi folosit și în spatele blaturilor de bucătărie de acasă. 

placare perete sticla vopsita fereastra de top - FereastraDeTOP

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

 

Placare perete cu sticlă în Regiunea București-Ilfov

 

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje placări perete cu sticlă este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial