Uși din sticlă securizată pentru interior

Feronerie uși din sticlă

Ușa interioară din sticlă securizată FereastraDeTOP este o soluție elegantă și sofisticată pentru apartamente moderne, birouri și case. Ușile de sticlă au linii curate și cel mai înalt nivel de fiabilitate.

Spatiile vor fi mai luminoase, cu o un aspect deosebit prin montarea unei uși de sticlă securizată pentru interior. Ușa de sticlă securizată poate fi cu toc din aluminiu, fără toc sau glisanta. Pentru siguranța, ușile se echipează cu broască, cu mâner pe ambele parți si butuc.

Tocul, balamalele si broasca este in standard culoare argintie, dar pentru un plus de eleganta si pentru a se incadra in noul trend al specificatiilor arhitectilor, tocul, balamalele si broasca pot fi si negre.

Toc standard

Toc ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Toc cu buza

Toc cu buza ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Feronerie culoare argintiu (inox)

Balama inox ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top
Broască inox ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Feronerie culoare neagra (negru mat)

Balama negru ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top
Broască neagra ușă din sticla securizata - Total Prof Design - Fereastra de top

Tipuri de sticlă securizată pentru uși

Usa din sticla securizata clara - Total Prof Design - Fereastra de top

Ușa din sticlă securizată clara

Usa din sticla securizata mata - Total Prof Design - Fereastra de top

Ușa din sticlă securizată mată

Usa din sticla securizata cu model - Total Prof Design - Fereastra de top

Ușa din sticlă securizată cu model

Uși din sticlă securizata cu balamale

O ușă de sticlă din interiorul unui apartament, birou sau o casă este un punct important de acces al luminii cu un design deosebit. Principalele avantaje ale acestor uși sunt:

 • Ușile interioare din sticlă au o transmisie ridicată a luminii, adică lumina din camerele adiacente pătrunde ușor în ușă;
 • Ușile de sticlă ajută la mărirea și extinderea limitelor camerei, mărind spațiul cu ușurință;
 • Ușile din sticlă sunt absolut rezistente la umezeală, adică, canelurile ușilor nu se vor umfla niciodată din cauza modificărilor de umiditate și temperatură ceea ce le fac ideale pentru baie sau bucătărie;
 • Ușile din sticlă excelează în tehnica și diversitatea designului: aspect mat, transparent, cu model, imprimare foto și sablare;
 • Ușile interioare din sticlă sunt ușor de întreținut;
Usa din sticla securizata cu model - Total Prof Design - Fereastra de top
Usa glisanta din sticla securizata mata - Total Prof Design - Fereastra de top

Uși glisante din sticla securizată

Dacă doriți să închideți golul unei uși sau a unui spațiu egal cu dimensiunea acesteia, atunci alegerea potrivita este o ușă glisantă din sticlă.Dacă doriți să împărțiți o cameră, bucătărie, birou sau dressing, atunci atunci alegerea potrivita este o ușă glisantă din sticlă cu părți fixe.

Ușile glisante din sticlă securizată FereastraDeTOP sunt realizate folosind tratamente inovatoare pentru sticlă și o gamă largă de accesorii de la producători de renume. Propunerile companiei noastre permit clientului să aleagă o soluție nestandardizată pentru interior, să primească un serviciu de înaltă calitate pentru măsurarea și instalarea produsului.

Culori îndrăznețe, sticla mata și cu model, tipărire imagini – cea mai îndrăzneață idee va fi implementată de echipa FereastraDeTOP. .

STICLA SECURIZATĂ

Securizarea este un procedeu prin care sticla este încălzita la 700-740 de grade Celsius si după aceea este răcita rapid la temperatura camerei. Prin acest procedeu, sticla capătă de pana la 4 ori mai mare. Orice procedeu de finisare a sticlei trebuie facut anterior acestei operații. După securizare, sticla nu se mai poate găuri sau tăia, acesta se sparge in bucăți mici, pentru a evita accidentarea.

Apa, lumina soarelui și substanțele chimice nu vor modifica culoarea sau suprafața sau nu vor afecta suprafața sticlei în niciun fel – spre deosebire de daunele pe care le poate provoca apa unei uși din lemn. Sticla nu prezintă distorsiuni – fără deformări, expansiuni sau decolorări. Echipate cu toate aceste avantaje, ușile din sticlă îmbunătățesc atmosfera oricărei camere.

Sticla este fabricată din materiale naturale, solide, opace (nisip de siliciu, var și sodă), este inodor, neutru și igienic. Are o rezistență chimică foarte ridicată la apă, soluții sărate, acizi, alcali și solvenți organici – un avantaj natural datorită rezistenței sale la materiale dăunătoare. Acesta, împreună cu estetica și funcțiile multiple ale unei uși de sticlă, este motivul pentru care tendința de a include ușile de sticlă într-o casă modernă crește rapid.

sticla securizata clara fereastradetop 2 - FereastraDeTOP

Sticlă securizata cu finisare cant

 

Uși din sticlă în Regiunea București-Ilfov

 

Zona uzuală în care ne veți găsi in timp ce efectuam montaje uși din sticlă este Regiunea București-Ilfov, însă ne deplasăm în toată România.

Echipele de montaj sunt proprii și au experiență dobândită pe parcursul mai multor ani. Întotdeauna măsurătoarea este efectuata cu atenție, in urma discuției cu beneficiarul lucrării.

Fereastra de TOP 

Termopane SALAMANDER BucurestiTermopane SALAMANDER Ilfov

Noutati

Afla ultimile noutăți și recomandări de la specialiștii Fereastra de TOP

Blog

Solicita o oferta de PREȚ

 

Pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul tau ne poti suna, ne poti trimite un mesaj pe Whatsapp sau mail sau putem veni in vizita pentru a discuta mai mult despre nevoiele tale.

Whatsapp: 0760 444 666
Email: contact@fereastradetop.ro

 

PAGINA Contact

Ne poți trimite un mesaj și te contactăm noi

 

  Furnizori si parteneri

  Madrugada Oradea

  Cea mai moderna fabrica de tamplarie PVC Salamander

  SALAMANDER PVC

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  ROTO NX Feronerie

  Producator de feronerie pentru ferestre si uși

  Saint-Gobain Glass

  Producător de sticla arhitecturala si pentru construcții

  VEKA

  Producător german de profil PVC de renume mondial

  REHAU

  Producător german de profil PVC de renume mondial