1 1 SALAMANDER - FereastraDeTOP

Streamline 76

Limbajul formelor pentru fiecare generatie Streamline.

Sistemul Salamander Streamline cu latimea de 76mm are un design deosebit in pas cu noile tendinte. Streamline este un profil cu 5 sau 7 camere de izolare atat la rama, cat si la cercevea, asigurand o inalta protectie termica si fonica, stabilitate maxima ferestrelor si o durata de viata certificata de insitutiile independente de 50 de ani.

Profilul cu 7 camere poate conduce la obtinerea unui coeficient de izolare termica sub 1.

1 1 1 STREMLINE76 - FereastraDeTOP

BluEvolution 92

1 1 2 BLUEVOLUTION 92 - FereastraDeTOP

Fereastra viitorului – perfectiune

Nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si de optimizarea consumului de energie. Nici nu trebuie, le puteti avea pe ambele.

Sistemul BluEvolution reprezinta in sine o noua clasa de profile, avand ca obiectiv coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat acesta este mai mic, cu atat creste confortul dumneavoastra si scad costurile.

Fiind orientat spre viitor are design-ul pragmatic al urmatoarei generatii de ferestre. Combinat cu inaltimea mica de numai 118mm care permite suprafete vitrate mari, indeplineste toate criteriile ecologice si vine cu o suprafata superdensa, reprezentand perfectiunea.

Adancimea de constructie este de 92mm, numarul de 6 camere cu aranjarea lor inteligenta si cele 3 garnituri de etansare influenteaza crucial performantele tehnice

Chiar in versiunea standard a ferestrei se poate atinge o valoare de Uw de 0.83 W/m2K. Cu armaturi termice si geam termopan de inalta izolatie putem atinge valori de 0.73 W/m2K care depasesc standardele pentru case pasive. Datorita conceptiei inteligente, puteti folosi un pachet de sticla cu grosime de pana la 60mm.