Balustrada Sun Plaza 21 - FereastraDeTOP

Balustradele cu prindere punctuală, realizate întotdeauna din sticlă laminată și securizată EVOLAM T, au avantajul de a genera un spațiu mai mare fie pe scară, fie pe balcon. Zona utilă lăsată liberă este mult mai mare față de varianta de balustradă montată în profil.

Prinderile punctuale din inox sunt produse personalizat, cu distanțieri adaptați specificității șantierului. Astfel, se pot prelua abateri ale planeității plăcii de beton prin acești distanțieri din inox, fără aspecte care să deranjeze vizual.
Piesele de prindere pot fi complet inserate în balustrade, prin realizarea șanfrenului în sticla exterioară. Spectaculoasă prin detaliile de realizare ale sticlei, prinderea punctuală a balustradelor din sticla EVOLAM T implică vizual inoxul doar ca mici zone cu diametrul de 45mm, prezente iîn planul sticlei.

Un alt tip de prinderi punctuale sunt cele aplicate, având capul de inox care iese din planul sticlei. Cu aceleași caracteristici de siguranța și adaptare la abaterile de coplaneitate ale plăcii de beton, aceste tipuri de prinderi sunt la fel de spectaculoase ca și cele cu șanfren, realizate tot din inox.

Tot în categoria balustradelor din sticlă montate cu prinderi punctuale se încadreaza și cele cu piese pe pardoseală, cu sisteme care înalță balustrada dar se prind punctual, prin găurirea sticlei. Testate și agrementate pentru o forța a impactului de 1,5kN, piesele de prindere pot avea forme diferite, cu sau fără capace de mascare a prinderii în beton, pe pardoseală.

Balustradele realizate din EVOLAM CONTOUR se pot prinde mecanic în lateralul plăcii de beton, urmărind curbura peretelui. În acest caz sunt imperios necesare piesele cu distanțieri reglabili pentru a prelua diferențele de rază ale plăcii în lateralul căreia se montează sticla.