Balustrada Sun Plaza 01 - FereastraDeTOP

Balustradele din sticla EVOLAM T au configurații calculate astfel încât să își îndeplinească rolul pentru care ele au fost produse: de a îndepărta sau diminua la maxim riscul căderii în gol. Dimensionarea corectă și calcularea grosimii EVOLAM T este în corelație cu tipul de prindere, elementele de fixare, cu specificitatea zonei în care balustradele de sticlă sunt montate și , nu în ultimul rând, cu traficul din zona pe care o delimitează.

Montanții din sticlă laminată și securizată sunt cei care conferă rezistența suplimentară unor balustrade fie foarte înalte, fie celor care trebuie să reziste la condiții speciale de vânt, fără alte elemente care să afecteze aspectul vizual al ansamblului.
Montanții de metal, inox sau sticlă permit o grosime totală redusă a pachetului EVOLAM T, față de varianta în care balustrada de sticla în sine reprezintă elementul singular de menținere a siguranței și securității.

Montanții de inox, ușor de montat și cu forme variate, sunt disponibili în finisaje diferite, cu opțiuni diferite de calitate pentru interior sau speciale, pentru instalare outdoor. În cazul în care EVOLAM T se instalează cu montanți de inox, grosimea admisă este de minim 4.2.4mm, configurație care crește proporțional cu dimensiunile balustradei.

Variantele de montanți din metal pot fi personalizați și fabricați specific, în acord cu cerința clientului sau a proiectului. Posibilitatea vopsirii în câmp electrostatic ne permite să montăm și la exterior acest tip de structura. O gamă largă de culori este disponibilă pentru vopsirea în câmp electrostatic a metalului.

Cu mână curentă sau fără, balustradele fixate cu montanți sunt unele din cele mai simpliste si ușor de executat.